2014. június 21., szombat

|Chapter Zero - Prolog



Üdvözöllek titeket legújabb blogomon! Ami azt illeti ezúttal elraboljuk szegény Niallt. Tudom, már megöltük, megöltük a szerelmét, írtunk neki leveleket... Talán unalmas. Gondolkodtam is rajta egy jó darabig, hogy érdemes-e elkezdenem egy újabb történetet, aminek Niall a főszereplője, de végül megszavaztátok néhány hete, hogy érdekelne. 

Ez csak egy kis ízelítő, rövid prológus. Hivatalos nyitás Júliusban

Ha érdekel,ne felejtsetek el feliratkozni, hogy tudjam, hogy álltok a történethez!
 ~xx


×××

Apró lábai alól elszabaduló koppanások szegélyezték útját a kicsi szobában. Hogyan, mégis hogyan, hogy történhetett meg ilyesmi? Rémes-e világon ő a legátlagosabb lány, akit valaha is ismert. Persze majdnem hogy ő maga az egyetlen lány, akit ismert. RavenHill manor közelében nem éltek túl sokan és a lakosság kilencvenkilenc százalékát még így is idősek tették ki. 

RavenHill manor a birtok ahol éltek. Nem túl nagy, és nem is olyan fényűző ahogyan hangzik, de nagyanyja szerette előkelően nevezni, ameddig még élt, csakhogy a múltkorában meghalt. Öregség okozta; unokájára hagyta az egész birtokot, és némi pénzt. Akkor kezdődött minden. Az ostoba vidéki vityillóval, ahol felnőtt, és ahol nagy valószínűséggel meg is öregedett volna, de így? Hogy, hogyan? 

Hogyan lehetséges az, hogy az embert csak úgy kiszakítsák természetes környezetéből, és valami olyasmibe kényszerítsék, amit ő maga nem akar. Máskülönben pedig ki az a fickó, aki minden reggel és délután tiszteletét teszi nála, lehetetlen kérdéseket téve fel neki? 

Winifred Abbott tudta, hogy ami vele történik, nem átlagos dolog. De miért tesznek ilyen átlagtól eltérő dolgot egy átlagos lánnyal? Miféle mocsokság történhet, amiért valakit ilyen sorsra ítélnek, és hogy lehetséges, hogy ő maga nem érzékeli, mi is volt az a mocsokság? 

A léptek zaja hirtelen elhalt, amint Wendy meghallotta az ajtó keserves nyikorgását. 

„Mit mondtál, kedvesem? Nyik?” 

– Miss Abbott, hogy érzi magát ma reggel?
– Haza szeretnék menni.
– Sajnos ez egyenlőre nem lehetséges.
– Miért? Miért zártak be ide?
– Emlékszik a bezárása előtti néhány hónapban történtekre kisasszony?
– Már hogy ne emlékeznék? Nem vagyok lökött!
– Akkor azzal is tisztában van, hogy mit követett el?
– Nem követtem el semmit!
– Ön elrabolt egy embert.

– Én nem raboltam el senkit. Niall szeret engem! Fogja fel, szeretjük egymást! Haza akarok menni, és látni akarom! Azonnal engedjenek ki innen! – visította hisztérikusan, az ajtóhoz rohant és tiszta erejéből ököllel ütötte, mintha arra számítana, hogy idővel molekuláira bomlik a kitartó csapkodás hatására. A fehér ruhás férfi injekciós tűt vett elő, és egy, a lány számára ismeretlen anyagot fecskendezett belé, miután kissé sikerült lefognia. 



13 megjegyzés:

  1. már most érdekes! :D Várom hogy olvashassam :)

    VálaszTörlés
  2. Annie!
    Rövid, titokzatos és gondolkodtató. Nagyon tetszik, beleszerettem az írásaidba, a stílusodba, alig várom, hogy egy újabb történetet olvashassak tőled.:)
    Ölel:
    Adri xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Adri,
      Köszönöm a kedves szavakat! Nem kell már sokat várni:D
      ~xx

      Törlés
  3. Na jó... már most kíváncsivá tettél! :$ Várom, hogy a következő részt olvassam tőled! :)
    Ui.: sajnos most nem tudok felíratkozni, mert nem gépen vagyok, de amint odajutottam, normális internet közelségbe, megteszem a felíratkozást!
    Csók, Amy x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésed:D Hamarosan jön!
      ~xx

      Törlés
  4. Szia! Már több mindent olvastam tőled, és eddig nagyon tetszettél.:) Remélem továbbra is hozod a formádat! :D
    Szóval mindent bele, és hozd a kövit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon örülök! Remélem ez is tetszeni fog, igyekszem:D
      ~xx

      Törlés
  5. Azta nagyon jol irsz komolyan mint egy multbeli iro van hoyá érzéked. és a történet nagyonn szuper alig várom hogy elolvasam. siess vele.

    xx,Izu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:)) Habár a "múltbéli" elég tág fogalom, azt hiszem, értem:D
      ~xx

      Törlés
  6. Drága Annie,

    Hű, nem is tudom mi lenne szegény Niall barátunkkal, ha egyszer összefutna veled. Egyikőtök biztosan nem jutna ki élve... :D
    Csodás, figyelemfelkeltő prológust tártál elénk, igazán büszke lehetsz magadra. Nem is bizonyítja ezt jobban más, mint egy díj, melyet ezennel virtuálisan átnyújtok neked. Kukkants be hozzám, ott megtalálod! (http://tickettojoyland.blogspot.com/2014/07/dijak.html)
    Remélem, hogy a többi történeteddel együtt ezt is a végsőkig viszed majd, már fúrja az oldalamat a kíváncsiság... mi fog történni?

    Millió puszi,
    Bia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nem érted félre a dilis poénomat a második sorban, semmiféle hátsó szándék nem vezérelt, csak így visszaolvasva eléggé morbidra sikeredett...

      Törlés
    2. Drága Bia,

      Dehogy értem félre (sőt, sosem árthat, egy kis fekete humor:DD). Ami azt illeti... gondolom, igaz is:D (hát ki tudhatja)
      Köszönöm a díjat, is!
      ~xx

      Törlés